Olu krēms 2 2

Sastāvdaļas

  • 8 -10 olu dzeltenumi
  • 400 g cukura
  • 50 g spirta
  • ½ l degvīna
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 50 g konjaka
  • 20 g melnā balzāma

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo 200g cukura ar olu olu dzeltenumiem. 200g cukura izkausē cukura sīrupā. Spirtu, konjaku; balzāmu, degvīnu sajauc kopā. Sajauktajiem dzērieniem pieliek vaniļas cukuru un saskalo. Pievieno cukura sīrupam un samaisa, to visu lej klāt ar cukuru saputotiem olu dzeltenumiem un atkal samaisa. Pēc 12 h izkās un liek galdā

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi