Kafijas/biezpiena krēms

Sastāvdaļas

  • 1 ēd. karote želantīna
  • 1 tēj.k šķīstošās kafijas
  • 200 gr. saldā krējuma putošanai
  • Bik verdoša ūdens
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Vai kafijas vietā liekat biezpienu

Pagatavošana

1 min.
  1. Vienu ēdamkaroti želatīna aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest. Saputo saldo krējumu (vienu paciņu) ar kādām 2 ēdamkarotēm cukura. Vienu tējkaroti šķīstošās kafijas (pulvera) aplej ar vienu tējkaroti (vai 1,5) verdoša ūdens(sanāk tāda stipra stipra kafija). To ieputo iekšā putukrējumā. Tad ūdens peldē izkausē želatīnu, pielej klāt, kārtīgi atkal samaisa vai saputo, tad lej trauciņos un ledusskapī iekšā.
  2. Biezpiena krēms ir gatavojams līdzīgi, tikai tad pie saputotā krējuma liek biezpienu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi