Sākums > Receptes > Deserti

Kafijas/biezpiena krēms

2006. gada 18. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Vienu ēdamkaroti želatīna aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uzbriest. Saputo saldo krējumu (vienu paciņu) ar kādām 2 ēdamkarotēm cukura. Vienu tējkaroti šķīstošās kafijas (pulvera) aplej ar vienu tējkaroti (vai 1,5) verdoša ūdens(sanāk tāda stipra stipra kafija). To ieputo iekšā putukrējumā. Tad ūdens peldē izkausē želatīnu, pielej klāt, kārtīgi atkal samaisa vai saputo, tad lej trauciņos un ledusskapī iekšā.
2. Biezpiena krēms ir gatavojams līdzīgi, tikai tad pie saputotā krējuma liek biezpienu
Uz augšu