Cepumu brunete

Cepumu brunete
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g Selgas cepumu
  • 200 g margarīna
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. kakao
  • 1 ēd. k. ūdens
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

720 min.
  1. Margarīnu, olu, kakao, ūdeni un cukuru sajauc metāla bļodā uz plīts.
  2. Cepumus sadrupina mazos gabaliņos un pievieno masai, kas izveidojusies bļodā.
  3. Iegūto karsto masu saspiež desā, ierullē folijā, kad jau nedaudz atdzisis, ieliek ledusskapī, lai sastingst!
  4. Labāk būtu, ja atstātu uz nakti ledusskapī!
    Izņemot ārā jau atdzesētu un sastingušu, sagriež šķēlītēs.

    Lai labi garšo!
    Labāk būtu, ja atstātu uz nakti ledusskapī!
Izņemot ārā jau...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ina Vicinska 18. janvāris 19:37
Margarīna vietā jāliek sviests, tad ir īstā garša
gardēdis 2009. gada 6. decembris 15:57
ļoti garšigi, iesaku pagatavot! :))
paldies ka ielikāt šādu recepti! ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi