Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju un rīsu sacepums

Zivju un rīsu sacepums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s novārītu rīsu
  • 500 g vārītu, ceptu vai dūmotu zivju fileju
  • 3 ēd. k. taukvielu
  • 2 olas
  • 1/2 glāze/s piena vai krējuma
  • Sāls
  • Zaļumi
  • Tomātu pasta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ietaukotā veidnē liek kārtu rīsu, kārtu sasmalcinātas vai samaltas zivju filejas, virskārta jābūt rīsiem.
  2. Pārlej ar krējumu un tomātu pastas maisījumu, pārliek sviesta piciņas, krāsnī cep 10 - 15 minūtes.
  3. Tad sacepumam pārlej sakultu olu un piena maisījumu un turpina cept, līdz ola sarecējusi.

    Labu apetīti!
    Tad sacepumam pārlej sakultu olu un piena maisījumu un turpi...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas