Zivju un rīsu sacepums

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s novārītu rīsu
  • 500 g vārītu, ceptu vai dūmotu zivju fileju
  • 3 ēd. k. taukvielu
  • 2 olas
  • 1/2 glāze/s piena vai krējuma
  • Sāls
  • Zaļumi
  • Tomātu pasta

Pagatavošana

30 min.
  1. Ietaukotā veidnē liek kārtu rīsu, kārtu sasmalcinātas vai samaltas zivju filejas, virskārta jābūt rīsiem.
  2. Pārlej ar krējumu un tomātu pastas maisījumu, pārliek sviesta piciņas, krāsnī cep 10 - 15 minūtes.
  3. Tad sacepumam pārlej sakultu olu un piena maisījumu un turpina cept, līdz ola sarecējusi.

    Labu apetīti!
    Tad sacepumam pārlej sakultu olu un piena maisījumu un turpi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi