Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsu un kāpostu sacepums

Rīsu un kāpostu sacepums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g novārītu rīsu
  • Sīpols
  • Pusgalviņu ( apmēram 400 g ) sasmalcinātu kāpostu
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 olas
  • 1 gl. piena vai salda krējuma
  • 3 ēd.k. taukvielas
  • Rīvmaizes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Katlā sakarsētā taukvielā cep sasmalcinātus sīpolus, kāpostus, pievieno nedaudz ūdens vai buljona un izsautē mīkstus, samaisa ar rīsiem, garšvielām.
  2. Masu pilda ietaukotā ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārlej sakultu olu un pienu maisījumu.
  3. sakarsētā 200 grādu temperatūrā cepeškrāsnī cep apmēram 25 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas