Biezpiena pasha

Sastāvdaļas

  • 1 kg laba un sausa biezpiena, 200 gr sviesta, 200 gr smalkā cukura, 100 gr žāvētas rozīnes vai korintes, 3 olas, mazdrusciņ vaniļas un salds krējums,vai svaigs piens mīcīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Piejaucot biezpienam visa augšminētās piedevas to labi krietni izmīca. Pēc tam visu šo masu ieliek kastrolī, labi sakarsē, ielej tad attiecīgi formā un ļauj sastingt.

Komentāri

Lucija Holstova 2010. gada 16. marts 08:50
Sanak loti, loti garsigi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi