Siera cepumi 2 2

Sastāvdaļas

  • Produkti 1000 g mīklas 700 g cepumu
  • Siers "Holandes" 300 g
  • Sviests 300 g
  • "Vegeta" 1 tējk
  • Ķimenes 1 tējk
  • Vai
  • Sarkanā paprika, malta tējk. gals
  • Ūdens 1 ēdk
  • Olas dzeltenums 1 gb
  • Milti 400 g + 100 g
  • Ola 1 gb

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo, tad tam pievieno ūdeni, olas dzeltenumu, "Vegetu" un, ja vēlas, ķimenes vai maltu sarkano papriku.
  2. Saputotam sviestam pievieno miltus un smalki sarīvētu sieru, mīklu ātri samīca un noliek aukstumā uz 2 stundām uzbriest.
  3. Tad siera mīklu sadala lodītēs ~ 50 g svarā, no katras izveltnē aukliņu, ko saloka kliņģerītī.
  4. Kliņģerīšus pārsmērē ar olu un cep cepeškrāsnī pie 1600-1800 C līdz gaiši dzeltenbrūnai krāsai. Siera kliņģerīši labi garšo pie tējas, kafijas, buljona.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi