Grūbu un biezpiena sacepums

Sastāvdaļas

  • Gl. grūbu
  • 1 l ūdens
  • Tējk. sāls
  • 2 gl. biezpiena
  • 100 g speķis
  • Sīpols
  • 3 olas
  • Sviests vai margarīns
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Grūbas noskalo, liek verdošā ūdenī, pievieno sāli un noslēgtā traukā izvāra mīkstus.
  2. Sasmalcina speķi, sīpolu, sacep.
  3. Grūbās iemaisa sacepto speķi, sīpolus, biezpienu, olas.
  4. Ietaukotā veidnē pilda sagatavoto masu, krāsnī sacep.
  5. Pasniedz ar skābu krējumu, mērces vai tomātu biezeņa piedevu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi