Ceptas olas ar šķiņķi

Ceptas olas ar šķiņķi
Foto: Shutterstock

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 12 šķēlītes šķiņķa
  • 1 deserta k. sviesta
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

10 min.
  1. Šķiņki sagriež šķēlītēs vai salmiņos un apcep sviestā uz pannas.
  2. Pievieno olas blakus šķiņķim, nesajaucot olu dzeltenumus ar baltumiem, kā arī sāli un piparus.
  3. Cep 4-5 min. Līdzīgi var pagatavot ceptas olas ar desu, cīsiņiem, gaļu un vārītām sēnēm. Pirms cepšanas sēnes apvārta miltos un tikai tad apcep sviestā. Gatavu ēdienu var pārkaisīt ar sakapātiem zaļumiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

egija 2011. gada 20. novembris 15:36
loti laba repcepte esmu izmeiģinājusi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis