Benedikta olu ēdiens

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēd. k. saldā krējuma
  • 1 ēd. k. rīvēta siera
  • 4 šķēles grauzdētas maizes
  • Mazliet sviesta
  • 1 tomāts
  • 1 glāzīte deserta vīna
  • 4 šķēlītes speķa (šķiņķa)
  • Pipari un sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saldo krējumu, olu dzeltenumus, sieru un vīnu sabiezina tvaika peldē, nepārtraukti maisot; pieber piparus un sāli. No olām pagatavo 4 vēršacis. Apcep 4 šķēlītes speķa (šķiņķa) un daiviņās sagrieztu tomātu. Maizes šķēlītes nedaudz pārziež ar sviestu, uz katras uzliek speķa šķēlīti, vienu tomāta daiviņu un vēršaci. Pārlej ar mērci, pasniedz tūlīt.

Komentāri

Linda Petele 2010. gada 16. jūlijs 15:46
Nu bleee meeli var sapistt !~!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi