Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Biezeņzupa no medījumu gaļas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr putna medījuma gaļas
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 /3 glāzes saldā krējuma
  • 3 l liellopu gaļas buljona
  • Sāls un zaļumi pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Putnu gaļu sakapā, apcep sviestā un 2 reizes samaļ gaļas mašīnā. Pannā, kur tika cepa putnu gaļa, ielej 1 glāzi lielopu gaļas buljona un vāra 5 min. Malto putnu gaļu atšķaida ar izkāstu liellopu buljonu, pielej pannas novārījumu un vāra 30 min. Gatavai zupai pievieno ar saldo krējumu, saberztus olu dzeltenumus un visu uzvāra. Zupai var pievienot vārītus rīsus un sakapātus zaļumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas