Biezeņzupa no medījumu gaļas

Sastāvdaļas

  • 500 gr putna medījuma gaļas
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 /3 glāzes saldā krējuma
  • 3 l liellopu gaļas buljona
  • Sāls un zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Putnu gaļu sakapā, apcep sviestā un 2 reizes samaļ gaļas mašīnā. Pannā, kur tika cepa putnu gaļa, ielej 1 glāzi lielopu gaļas buljona un vāra 5 min. Malto putnu gaļu atšķaida ar izkāstu liellopu buljonu, pielej pannas novārījumu un vāra 30 min. Gatavai zupai pievieno ar saldo krējumu, saberztus olu dzeltenumus un visu uzvāra. Zupai var pievienot vārītus rīsus un sakapātus zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi