Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Auzu pārslu biezputra

Auzu pārslu biezputra

FOTO: PantherMedia/ScanPix

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas
  • Piens
  • Sāls
  • Cukurs
  • Žāvēti augļi un/vai rieksti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katlā ielej pienu un uzvāra.
  2. Lēnam berot un maisot, liek auzu pārslas. Kad, gandrīz viss ir gatavs, pieliek augļus un/vai riekstus, protams, sāli un cukuru. Pasniedz siltu ar glāzi auksta piena.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas