Kebabs no sirds

Sastāvdaļas

  • 1 sirds
  • 5 -6 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 1 gabaliņš selerijas
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 0.5 glāzes baltvīna
  • Lauru lapa
  • Sarkanie un melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sirdi nomazgā, novelk plēves, taukus un cīpslas. Sagriež valrieksta lieluma gabaliņos un apcep eļļā. Kad šķidrums izvārās, pievieno sīpolu ripas, burkānu un selrijas kubiņus, miltus un tomātu pastu. Pieber sāli, piparus, pieliek lauru lapu, pielej 2 glāzes karsta ūdens un baltvīnu. Vāra uz vājas uguns, kamēr viss šķidrums iztvaikojis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi