Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Buberts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes piena
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 3 olas
  • 1 /4 tējkarotes sāls1 tējkarote vaniļas cukura vai sasmalcinātu riekstu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Aukstu pienu sajauc ar miltiem, cukuru, olu dzeltenumiem un garšvielām. Katliņu izskalo ar ūdeni, lai piens nepiedegtu. Ielej piena maisījumu katliņā un uzvāra, visu laiku maisot ar koka karoti. Jāvāra uz mazas uguns, līdz maisījums sabiezē. Olu baltumus saputo, līdz izveidojas biezas putas, un iemaisa nedaudz atdzisušā biezputrā. Bubertu ēd ar kompotu vai sulas mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas