Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Arbūzi ar krēmu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 3 ēd.k. pūdercukura
  • 2 tējk. miltu
  • Gl. baltā vīna
  • Vaniļas cukurs vai rums pēc garšas
  • 2 nelieli arbūzi ( var arī meloni)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā saputo olas ar pūdercukura, pievieno miltu un baltā vīna.
  2. Nepārtraucot maisīšanu, katlu liek ūdens peldē uz plīts un karsē, līdz izveidojās biezs krēms.
  3. Noņem trauku no plīts, pievieno vaniļas cukuru vai rumu pēc garšas un atdzesē.
  4. Rūpīgi nomazgā nelielus arbūzus vai melones, pārgriež uz pusēm, izgrriež mīkstumu, izņem sēklas un sadala nelielos gabaliņos.
  5. Pusi mīkstuma sajauc ar atdzesēto krēmu un šo masu iepilda atpakaļ arbūzu puslodē.
  6. Rotā ar atlikušajiem arbūzu gabaliņiem, pārkaisa pūdercukuru.
  7. Var pasniegt ar putukrējumu un cepumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas