Arbūzi ar krēmu

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 3 ēd.k. pūdercukura
  • 2 tējk. miltu
  • Gl. baltā vīna
  • Vaniļas cukurs vai rums pēc garšas
  • 2 nelieli arbūzi ( var arī meloni)

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā saputo olas ar pūdercukura, pievieno miltu un baltā vīna.
  2. Nepārtraucot maisīšanu, katlu liek ūdens peldē uz plīts un karsē, līdz izveidojās biezs krēms.
  3. Noņem trauku no plīts, pievieno vaniļas cukuru vai rumu pēc garšas un atdzesē.
  4. Rūpīgi nomazgā nelielus arbūzus vai melones, pārgriež uz pusēm, izgrriež mīkstumu, izņem sēklas un sadala nelielos gabaliņos.
  5. Pusi mīkstuma sajauc ar atdzesēto krēmu un šo masu iepilda atpakaļ arbūzu puslodē.
  6. Rotā ar atlikušajiem arbūzu gabaliņiem, pārkaisa pūdercukuru.
  7. Var pasniegt ar putukrējumu un cepumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi