Sākums > Receptes > Deserti

Cepumi "margrietiņas"

2006. gada 17. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Sviestu kuļ, līdz tās kļūst balts, pievieno pūdercukuru un kuļ vēl 5-8 minūtes.
2. Kuļot pievieno olas ( labāk pa vienai), pieber miltus un labi izmaisa.
3. Daļu šīs mīklas ieliek konditorejas maisiņā ( to var izgatavot no pergamenta papīra) un pa caurumiņu uz plāts izspiež nelielas aplīšus.
4. Atlikušajā mīklā ieber kafijas pulvera un samaisa.
5. Katrā aplītī no otrās konditorejas maisiņa iespiež ar kafiju iekrāsoto mīklu.
6. Cap cepeškrāsnī 220-230 grādu temperatūrā.
Uz augšu