Sautēti puravi

Sastāvdaļas

  • 750 g puravu
  • 50 g margarīna
  • 50 g sviesta
  • 50 g miltu
  • ½ l piena
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātus, sagrieztus puravus sautē nelielā sālsūdenī.
  2. Pievieno margarīnu.
  3. No sviesta, miltiem, karsta piena un dārzeņu novārījuma pagatavo mērci, pievieno piparus, rīvētu sieru, sasmalcinātas kreses un nedaudz citronsulas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi