Liellopa gaļas šašliks ar kivi

Liellopa gaļas šašliks ar kivi
Foto: Depositphotos.com
Ja cepsi, izmantojot koka iesmiņus, tos iemērc uz dažām stundām ūdenī, lai cepšanas procesā tie nedegtu.

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļa (gabaliņš, kas nav tikai liess)
  • 3 kivi
  • 2 sīpoli
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana

200 min.
  1. Kivi nomizo, sīki sagriež un sajauc ar 2-3 karotēm majonēzes, sāli un pipariem. Gaļu sagriež kā gulašam, sajauc ar kivi, atstāj iemarinēties uz 1 stundu. Sīpolus appcep zeltainus, pievieno cūkgaļu ar kivi un cep, regulāri apmaisot, gatavu. Pasniedz dekorēkot ar pētersīļiem.
  2. Kivi nomizo, saspiež ar dakšiņu.
  3. Gaļu sagriež šašlika izmēra gabalos, sīpolu ripiņās.
  4. Sajauc gaļu ar sīpoliem, kivi, pielej mazliet olīveļļu, pieber sāli un piparus - visu kārtīgi samaisa.
  5. Marinē 2-3 stundas.
    Marinē 2-3 stundas.
    Foto: Depositphotos.com
  6. Cep uz grila vai grilpannas - pēc izvēles un iespējām.

    Labu apetīti!
    Cep uz grila vai grilpannas - pēc izvēles un iespējām. 

L...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi