Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa gaļas šašliks ar kivi

2006. gada 17. maijs
Foto: Depositphotos.com
Ja cepsi, izmantojot koka iesmiņus, tos iemērc uz dažām stundām ūdenī, lai cepšanas procesā tie nedegtu.
Pagatavošana
200 min
1. Kivi nomizo, sīki sagriež un sajauc ar 2-3 karotēm majonēzes, sāli un pipariem. Gaļu sagriež kā gulašam, sajauc ar kivi, atstāj iemarinēties uz 1 stundu. Sīpolus appcep zeltainus, pievieno cūkgaļu ar kivi un cep, regulāri apmaisot, gatavu. Pasniedz dekorēkot ar pētersīļiem.
2. Kivi nomizo, saspiež ar dakšiņu.
3. Gaļu sagriež šašlika izmēra gabalos, sīpolu ripiņās.
4. Sajauc gaļu ar sīpoliem, kivi, pielej mazliet olīveļļu, pieber sāli un piparus - visu kārtīgi samaisa.
5. Marinē 2-3 stundas.
Foto: Depositphotos.com
6. Cep uz grila vai grilpannas - pēc izvēles un iespējām.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu