Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Foreles fileja ar mērci

2006. gada 17. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. 3 Uzvāra buljonu un pārlej kuskusam. Trauku nosedz un atstāj uz 10 min.
2. 3 Pēc 10 min. pievieno citrona miziņu un citrona sulu, visus sakapātos zaļumus.
3. 3 Foreles fileju cep uz sakarsētas pannas kopā ar astoņkājīšiem. Liek
4. virsū uz gatavā kuskusa.
5. Harisa mērces pagatavošana
6. 3 Olīveļļā ieliek grilēto papriku (notīrītu, bez sēklām), tomātus (sagrieztus), ķiploka daiviņas un izsēklotu čili piparu. Visu uzkarsē uz lēnas liesmas apm. 10 min. Tad noņem no uguns un samaļ virtuves kombainā.
Uz augšu