Foreles fileja ar mērci

Sastāvdaļas

  • 1 foreles fileja
  • 3 mazie astoņkājīši
  • 50 g kuskusa
  • 100 g vistas buljona
  • Svaigi zaļumi (pētersīlis, baziliks un estragons)
  • 1 citrona miza un sula
  • Harisa mērcei
  • 1 grilēta paprika
  • 2 saulē kaltēti tomātiņi
  • 1 ķiploka daiviņas
  • 50 g olīveļļas
  • 1 čili pipars

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Uzvāra buljonu un pārlej kuskusam. Trauku nosedz un atstāj uz 10 min.
  2. 3 Pēc 10 min. pievieno citrona miziņu un citrona sulu, visus sakapātos zaļumus.
  3. 3 Foreles fileju cep uz sakarsētas pannas kopā ar astoņkājīšiem. Liek
  4. virsū uz gatavā kuskusa.
  5. Harisa mērces pagatavošana
  6. 3 Olīveļļā ieliek grilēto papriku (notīrītu, bez sēklām), tomātus (sagrieztus), ķiploka daiviņas un izsēklotu čili piparu. Visu uzkarsē uz lēnas liesmas apm. 10 min. Tad noņem no uguns un samaļ virtuves kombainā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi