Riektu kūka

Sastāvdaļas

  • 5 tējk. sviesta
  • 1 krūze kukurūzas sīrupa
  • 1 /3 krūzes brūnā cukura
  • 1 /8 tējk. sāls
  • 1 ¼ tējk. vaniļas esences
  • 3 olas
  • 50 g mandeļu
  • 50 g pekanriekstu
  • 50 g pistāciju
  • 100 g melnās šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Izkausē sviestu līdz brīdim, kad tas sāk burbuļot.
  2. 3 Maigi vāra 1-2 min., līdz tas kļūst gaiši brūns.
  3. 3 Noņem no uguns.
  4. 3 Nolej pusi no sviesta daudzuma krūzē un noliek malā.
  5. 3 Iejauc sīrupu, cukuru, sāli un vanilīnu. Maisa, kamēr masa labi samaisīta un gluda.
  6. 3 Pievieno olas.
  7. 3 Mīklas formā ieliek šokolādi un riekstus.
  8. 3 Pārlej ar maisījuma masu.
  9. 3 Pāri pārkaisa šokolādi un cep krāsnī 1500C

Komentāri

inara 2013. gada 22. jūlijs 00:26
kas ir peknrieksti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi