Šķiņķis ar augļu masu

Sastāvdaļas

  • Liesa, vārīta šķiņķa
  • Greifrūts
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Liesu, vārītu šķiņķi sagriež plānās šķēlītēs ( pēc iespējas lielākas).
  2. Uz šķiņķa uzliek greifrūta gabaliņu, apkaisa ar cukuru, sarullē veltnītī un cep cepeškrāsnī.
  3. Pildīšanai var izmantot jebkurus augļus - ābolus, bumbierus, plūmes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi