Karstās sviestmaizes ar sardīnēm eļļā

Sastāvdaļas

  • Kārbiņa konservu sardīnes eļļā
  • 8 šķēles rupjmaizes
  • 1 -2 sīpoli
  • Sviests
  • 2 ēd.k. tomātu biezeņa
  • 100 g kausēta siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus sagriež ripiņās un apcep sviestā, pievieno tomātu biezeni.
  2. Ar iegūto masu apziež rupjmaizi, uzliek sardīņu gabaliņus un pārsedz ar sieru.
  3. Cep cepeškrāsnī, līdz siers sāk kust un kļūt brūngans.
  4. Rupjmaizes vietā var ņemt arī baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi