Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Aknu krēmzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l gaļas buljona
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 150 g aknu
  • 40 g sviesta
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 olas dzeltenums
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Aknas sagriež gabaliņos un apcep kopā ar sasmalcinātu burkānu un sīpolu.Gatavu izberž caur sietu, pievienojot olas dzeltenumu. Sviestā apcep miltus, pievieno saldo krējumu, uzvāra un pievieno maltās akanas, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi samaisa, uzvāra un pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas