Aknu krēmzupa

Sastāvdaļas

  • 1 l gaļas buljona
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 150 g aknu
  • 40 g sviesta
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 olas dzeltenums
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Aknas sagriež gabaliņos un apcep kopā ar sasmalcinātu burkānu un sīpolu.Gatavu izberž caur sietu, pievienojot olas dzeltenumu. Sviestā apcep miltus, pievieno saldo krējumu, uzvāra un pievieno maltās akanas, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi samaisa, uzvāra un pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi