Cepti dārzeņi ar rīsiem

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes rīsu
  • 2 dažādās krāsu paprikas
  • 1 cukīni
  • 1 baklažāns
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. baltā vīna etiķa
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 2 zariņi svaiga bazilika
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Nelielā bļodiņā sajauc sasmalcinātus bazilika zariņu, eļļu, etiķi, sāli, piparus, ķiplokus un saberziet līdz vienveidīgai masai.
  2. Izvāra rīsus kā norādīts uz iepakojuma.
  3. Sakarsē eļļu uz pannas un cep dārzeņus kas sagriezti kubiņos. Cep, kamēr dārzeņi mīksti.
  4. Beigās pievieno baziliku ar garšvielām. Vēl kādu minūtīti pacep.
  5. Dārzeņus pievieno pie rīsiem un visu kārtīgi samaisa.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni