-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepti dārzeņi ar rīsiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 glāzes rīsu
-
2 dažādās krāsu paprikas
-
1 cukīni
-
1 baklažāns
-
2 ēd. k. olīveļļas
-
1 tējk. baltā vīna etiķa
-
1 daiviņa ķiploka
-
2 zariņi svaiga bazilika
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Nelielā bļodiņā sajauc sasmalcinātus bazilika zariņu, eļļu, etiķi, sāli, piparus, ķiplokus un saberziet līdz vienveidīgai masai.
-
Izvāra rīsus kā norādīts uz iepakojuma.
-
Sakarsē eļļu uz pannas un cep dārzeņus kas sagriezti kubiņos. Cep, kamēr dārzeņi mīksti.
-
Beigās pievieno baziliku ar garšvielām. Vēl kādu minūtīti pacep.
-
Dārzeņus pievieno pie rīsiem un visu kārtīgi samaisa.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs