Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti dārzeņi ar rīsiem

Cepti dārzeņi ar rīsiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes rīsu
  • 2 dažādās krāsu paprikas
  • 1 cukīni
  • 1 baklažāns
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. baltā vīna etiķa
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 2 zariņi svaiga bazilika
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Nelielā bļodiņā sajauc sasmalcinātus bazilika zariņu, eļļu, etiķi, sāli, piparus, ķiplokus un saberziet līdz vienveidīgai masai.
  2. Izvāra rīsus kā norādīts uz iepakojuma.
  3. Sakarsē eļļu uz pannas un cep dārzeņus kas sagriezti kubiņos. Cep, kamēr dārzeņi mīksti.
  4. Beigās pievieno baziliku ar garšvielām. Vēl kādu minūtīti pacep.
  5. Dārzeņus pievieno pie rīsiem un visu kārtīgi samaisa.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas