Sākums > Receptes > Dzērieni

Kvass ar farīna cukuru

2006. gada 17. maijs
Foto: aija
Pagatavošana
20 min
1. Uzvāra daļu ūdens un uzlej to farīna cukuram. Kad cukurs izšķīdis, pielej atlikušo ūdeni un citronu sulu. Remdenam pieliek raugu un vēlreiz izmaisa.
2. Nākamajā dienā salej pudelēs, pievieno dažas rozīnes un citrona miziņas.
3. Ievērībai!
4. Rūgšanas procesa rezultātā spiediens pudelēs pieaug, tāpēc nelietojiet pārāk ciešu korķi.
5. Vēsumā kvasa nogatavošanās laiks ir viena nedēļa, bet istabas temperatūrā – maksimums - trīs dienas.
6. Gatavo produktu uzglabāt vēsā vietā un izlietot nedēļas laikā.
Uz augšu