Kvass ar farīna cukuru

Sastāvdaļas

  • 4 litri ūdens
  • ½ kg farīna cukura
  • 2 citronu sula
  • ¼ TK svaiga rauga
  • Rozīnes
  • Citronu miziņas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzvāra daļu ūdens un uzlej to farīna cukuram. Kad cukurs izšķīdis, pielej atlikušo ūdeni un citronu sulu. Remdenam pieliek raugu un vēlreiz izmaisa.
  2. Nākamajā dienā salej pudelēs, pievieno dažas rozīnes un citrona miziņas.
  3. Ievērībai!
  4. Rūgšanas procesa rezultātā spiediens pudelēs pieaug, tāpēc nelietojiet pārāk ciešu korķi.
  5. Vēsumā kvasa nogatavošanās laiks ir viena nedēļa, bet istabas temperatūrā – maksimums - trīs dienas.
  6. Gatavo produktu uzglabāt vēsā vietā un izlietot nedēļas laikā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi