Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu-pupiņu sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 vārīti kartupeļi
  • 1 glāze pupiņu
  • 1 sīpols
  • 5 ēdamkarotes krējuma
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcētas pupiņas izvāra sālsūdenī. Kartupeļus sagriež pabiezās šķēlēs un apcep, samaisa ar pupiņām, pieliek krējumu un sautē 2-3 minūtes uz vājas uguns. Sīpolu smalki sakapā, apcep eļļā, sajauc ar tomātu pastu, sāli un pipariem un mazliet pasautē. Tad pievieno kartupeļu pupiņu maisījumam, izmaisa, uzliek vāku un sautē 10-15 minūtes uz vājas uguns zem vāka. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes