Kartupeļu-pupiņu sautējums

Sastāvdaļas

  • 8 vārīti kartupeļi
  • 1 glāze pupiņu
  • 1 sīpols
  • 5 ēdamkarotes krējuma
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Izmērcētas pupiņas izvāra sālsūdenī. Kartupeļus sagriež pabiezās šķēlēs un apcep, samaisa ar pupiņām, pieliek krējumu un sautē 2-3 minūtes uz vājas uguns. Sīpolu smalki sakapā, apcep eļļā, sajauc ar tomātu pastu, sāli un pipariem un mazliet pasautē. Tad pievieno kartupeļu pupiņu maisījumam, izmaisa, uzliek vāku un sautē 10-15 minūtes uz vājas uguns zem vāka. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Katrīna 2012. gada 19. janvāris 19:21
Goda vārds, šis ir tik labs, ka nevar atēsties :) Šo taisu daudz un varu uztaisīt jau acīm ciet :D Apcepot sīpolu, pielieku klāt daiviņu ķiploka asumam.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi