Spurainie sirņiki

Sastāvdaļas

  • 300 g vājpiena biezpiena
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 2 olas
  • Šķipsniņasāls
  • 200 g vārītu nūdeļu
  • Sviests
  • Šķipsniņa vaniļas cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu samaļ gaļas mašīnā un mikserī saputo ar cukuru, olām, sāli un vaniļas cukuru. Tad akurāti iemaisa nūdeles. Panņā izkausē sviestu, ar karoti liek sagatavoto masu un pacep no abām pusē zeltaini brūnu. Pasniedz ar ķīseli vai krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi