Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pieņi baltvīnā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g jebkādu zivju pieņu
  • 2 svaigi tomāti
  • 50 g baltvīna
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote rīvmaizes
  • 3 smaržīgie pipari
  • 0.5 tējkarotes rīvētas citrona miziņas
  • Sāls
  • Pētersīļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pieņus nomazgā, liek ar sviestu ieziestā veidnē, virsū klāj tomātu ripiņas, pārkaisa ar sāli,citronu miziņām, pipariem, kapātiem pētersiļiem un sviesta piciņām. Pārlej baltvīnu, pārkaisa rīvmaizi, uzliek vāku uz liek sautētiies uz 10 minūtēm stipri sakarsētā cepeškrāsnī.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas