Pieņi baltvīnā

Sastāvdaļas

  • 250 g jebkādu zivju pieņu
  • 2 svaigi tomāti
  • 50 g baltvīna
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote rīvmaizes
  • 3 smaržīgie pipari
  • 0.5 tējkarotes rīvētas citrona miziņas
  • Sāls
  • Pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Pieņus nomazgā, liek ar sviestu ieziestā veidnē, virsū klāj tomātu ripiņas, pārkaisa ar sāli,citronu miziņām, pipariem, kapātiem pētersiļiem un sviesta piciņām. Pārlej baltvīnu, pārkaisa rīvmaizi, uzliek vāku uz liek sautētiies uz 10 minūtēm stipri sakarsētā cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi