Medus rausis

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 2 ēdamkarote kakao pulvera
  • 100 g sviesta
  • 3 ēdamkarotes medus
  • 100 g krējuma
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes apelsīnu cukātu
  • 1 /3 tējkarotes sodas
  • 1 /3 tējkarotes citrona sulas
  • 3 ēdamkarotes džema
  • Šokolāde

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar medu saputo baltu, pievieno krējumu, olu, cukātus, sodu un citrona sulu. Izmaisa. Pieber miltus ar kakako pulveri un samīca vijīgu mīklu. Noliek uz 20 minūtēm apsegtu. Tad izrullē puscentimetru biež kārtā, spiež figūriņas, izcep un atdzesē. Apsmērē ar džemuun glazē ar kausētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi