Vinegrets ar kalmāriem

Sastāvdaļas

  • 3 kalmāri
  • 4 vārīti kartupeļi
  • 1 vārīts burkāns
  • 1 vārīta biete
  • 1 marinēts gurķis
  • 2 sīpoli
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Kalmāri izvāra ( ļoti īsu brītiņu, lai tie nepaliktu kā gumija ), atdzesēun sagriež šķērsām šķiedrām mazos gabaliņos. Kartupeļus, burkānu, bieti un gurķi sagriež kubiņos. Sīpolus sakapā. Visu samaisa, pieber sāli,piparus, etiķiUn labi samaisa. Apkaisa ar sakapātām dillēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi