Kefīra želeja

Sastāvdaļas

  • 2 gl. kefīra
  • 3 ēd.k. cukura
  • Citrona miziņa
  • 1 ēd.k. želantīna
  • 1 /3 gl. ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Želantīnu uzbriedina uzvārītā, atdzisušā ūdenī, uzbriedušu izšķīdina karstā ūdens peldē.
  2. Kefīram pievieno cukuru, rīvētu citronu miziņu un siltu, izšīdinātu želantīnu.
  3. Lej platās vīna glāzēs, sarecina.
  4. Pasniedz , pārlietu ar zemeņu kompotu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi