Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sēnes ar tomātiem un speķīti

2006. gada 16. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Speķi sagriež kubiņos vai strēmelītēs, pannā apcep caurspīdīgu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, ķiploku un savaigas sagrieztas baravikas, gailenes vai arī dažādas novārītas un sasmalcinātas sēnes.
2. Maisot visu sacep.
3. Tomātiem novelk miziņu.
4. Māla podiņā liek kārtām sēnes, gabalos sadalītus tomātus, pārkaisa sāli, piparus, un pārlej ar saldo krejumu, traukam uzliek vāku un karsē 30-40 minūtes.
Pasniedz kar kartupeļu biezputru.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu