Biezputra "ķirbumiņš"

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 neliels ķirbītis
  • ¼ glāzes cukura
  • Sāls
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķīrbi nomizo, sagriež kubiņos, liek katlā ar nelielu ūdens daudzumu un vāra mīkstu. Tad nokāš, pārliek tīrā katlā, pievieno sāli, cukuru, kanēli,c sviestu, mazliet ūdens un pasautē vēl 2-3 minūtes. Pasniedzot var pārliet ar saldo krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi