Štopss

Sastāvdaļas

  • 20 vidēja lieluma kartupeļi
  • 250 g Žāvētas cūkgaļas
  • 5 sīpoli
  • Puslitrs piena
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos un izvāra.
  2. Sacep sīpolus un gabaliņos sagrieztu gaļu.
  3. Gatavajiem kartupeļiem pieber sāli, uzlej sacepto gaļu ar sīpoliem un ar koka karoti labi samaisa.
  4. Pēc tm pielej pienu un masu karsējot, maisa.
  5. Pasniedz galdā ar svaigu pienu, rūgušpienu vai paniņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi