Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Truša gaļas cepetis

Truša gaļas cepetis

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Ziemassvētku
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g truša gaļas
  • 30 g saldā krējuma
  • 30 g sviesta
  • 25 g miltu
  • 250 g skābā krējuma
  • Buljons (pēc vajadzības)
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Trusi sadala gabalos, apziež tos ar saldo krējumu, uz pannas karstā sviestā apcep viegli brūnus, pārlej ar buljonu un cep cepeškrāsnī.
  2. Ar buljonu cepeti pārlaista vairākkārt.
  3. Uz pannas pagatavo mērci: ņem buljonu, kam pievieno apceptus miltus un skābu krējumu, uzvāra, izberž caur sietu un pārlej cepetim.

    Pasniedz galdā ar kartupeļu biezeni, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Uz pannas pagatavo mērci: ņem buljonu, kam pievieno apceptus...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas