Truša gaļas cepetis

Truša gaļas cepetis
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 750 g truša gaļas
  • 30 g saldā krējuma
  • 30 g sviesta
  • 25 g miltu
  • 250 g skābā krējuma
  • Buljons (pēc vajadzības)
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Zaļumi

Pagatavošana

100 min.
  1. Trusi sadala gabalos, apziež tos ar saldo krējumu, uz pannas karstā sviestā apcep viegli brūnus, pārlej ar buljonu un cep cepeškrāsnī.
  2. Ar buljonu cepeti pārlaista vairākkārt.
  3. Uz pannas pagatavo mērci: ņem buljonu, kam pievieno apceptus miltus un skābu krējumu, uzvāra, izberž caur sietu un pārlej cepetim.

    Pasniedz galdā ar kartupeļu biezeni, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Uz pannas pagatavo mērci: ņem buljonu, kam pievieno apceptus...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

peteris 2016. gada 9. aprīlis 13:37
a kur paliek garšīgie burkāni,kas apcepti sviestā?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi