Biezputra "smilšainais krasts"

Sastāvdaļas

  • 1 glāze mannā
  • 4 glāzes piena
  • 1 -2 burkāni
  • 2 -3 ēdamkarotes rozīņu
  • 10 vīģes bez kauliņiem
  • 1 glāze cukura
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā lej 1 glāzi piena, pievieno sarīvētus burkānus, cukuru, sāls šķipsniņu, sviestu un sautē apmēram 10-15 minūtes. Tad pielej atlikušo pienu, uzvāra, iemaisa mannā un vāra uz vājas uguns apmēram 10-15 minūtes. Īsi pirms vārīšanas beigām pievieno rozīnes un vīģes.

Komentāri

Egija Freimane 2010. gada 14. marts 09:40
Viss buutu labi, ja vien:
* cukurs uz pusi mazaak, citaadi - VAAAAKSSS!! cik saldi :)
* pienu arii vajadzeeja vairaak, citaadi ljoti bieza sanaak
* un liekas, ka beigaas variit pietiek ar minuuti divaam, nevis 10-15
* viss daudzums laikam domaats vismaz 5 cilvekiem, jo mees - 3 lielie un 2 mazie netikaam galaa ar to katlu (varbuut paarlieku saldaas garshas deelj).
Kopumaa sanaak riktiigs saldais eediens.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi