Delī salāti

Sastāvdaļas

  • 200 gr sarkano galviņkāpostu
  • 300 gr balto galviņkāpostu
  • 1 sīpols
  • 50 gr valriekstu
  • ½ tējk.ķimeņu sēklu
  • 2 ēd.k. gaišo rozīņu
  • 1 tējk. maltas paprikas
  • Mērcei
  • 2 ēd.k. citronu sulas
  • 4 ēd.k olīveļļas
  • 1 tējk. medus
  • 1 tējk.sinepju ½ tējk. sāls 6 ēd.k skāba krējuma

Pagatavošana

20 min.
  1. Kāpostus saēvelē,riekstus sasmalcina,ķimenes sagrūž,bet sīpolus sagriež plānās ripiņās.Kāpostus samaisa ar sīpoliem,riekstiem,rozīnēm un ķimenēm.Samaisa mērces sastāvdaļas(izņemot krējumu),pārlej salātiem un ļauj ievilkties.Pirms pasniegšanas uzlej krējumu,vēlreiz samaisa un pārkaisa paprikas pulveri.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi