Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Plānās pankūkas ar ievārījumu

Plānās pankūkas ar ievārījumu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g kviešu miltu
  • 400-480 g piena
  • 1-2 olas
  • Sāls
  • Cukurs
  • Eļļa
  • Ievārījums pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Olas sakuļ ar sāli, nedaudz cukura, pielej 3/4 no paredzētā piena daudzuma, lej bļodā miltus un samaisa.
  2. Pēc tam pielej atlikušo pienu un samaisa viendabīgu (līstošu) mīklu un atstāj 25-30 minūtes, lai milti uzbriest.
  3. Pannu (16-18 cm diametrā) sakarsē, pārziež ar eļļu. Mīklu ar zupas kausu lej uz pannas vienā malā un, pannu pagrozot, ļauj mīklai notecēt plānā kārtiņā (2 mm) pār visu pannu. Kad pankūkas apakšējā puse ir apcepusies, to apvērš un apcep otru pusi.
  4. Pasniedz ar ievārījumu, krējumu. Izceptās pankūkas, katru pārziežot ar sīrupu vai ievārījumu, var likt kaudzītē, izveidojot torti, tad sagriež gabalos (kā torti) un pasniedz galdā ar pienu vai tēju.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz ar ievārījumu, krējumu. Izceptās pankūkas, katru pā...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas