Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaronu un speķa sacepums

Makaronu un speķa sacepums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Dūmotā speķa vietā var izmantot arī cieti kūpinātas desas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g nevārītu makaronu
  • 100 g dūmota speķa
  • 2 sīpoli
  • 2 olas
  • 1 glāze/s piena
  • 6 ēd. k. tomātu biezeņa
  • 4 tējk. rīvmaizes
  • Muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sālsūdenī novārītiem, atdzesētiem makaroniem pievieno ar pienu sakultu olu, sagrieztu speķi, sarīvētu muskatriekstu, apceptus sīpolus, tomātu biezeni.
  2. Visu samaisa, sapilda ar taukievielām ieziestā veidnē, pārkaisa ar rīvmaizi.
  3. Cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Pasniedz ar svaigu dārze...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas