Kartupeļu "pilieni"

Sastāvdaļas

  • 0.5 l vārītu, saspiestu kartupeļu masas
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari vai cukurs un rieksti

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, garšvielas un saputotu olu baltumus.
  2. ( Ja izmanto mikseri, visas sastāvdaļas puto kopā).
  3. Masu ar tējkarotiīti laiž tauku peldē, cep zeltdzeltenus cepumus.
  4. Pasniedz karstus.
  5. Sāļos "pilienus"bļodā rotā ar pētersīļu zaļumiem, bet saldos pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi