Sākums > Receptes > Salāti

Grilēta baklažāna salāti

2005. gada 10. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Ar asu nazi gareniski sagriež baklažānu kādās 3-4 šķēlēs, kuras apsmērē ar nedaudz eļļas un grilē, līdz baklažāni kļuvuši mīksti un nedaudz zeltaini – apm. 3-4 minūtes. Izkārto baklažānus un tomātus uz šķīvja. Nelielā traukā sakuļ kopā eļļu, etiķi, ķiploku, sāli un piparus, ar ko apsmidzina baklažānus un tomātus. Ļauj baklažāniem atdzist līdz istabas temperatūrai. Mērce - visas sastāvdaļas samaisa. Tieši pirms pasniegšanas pārlej salātus ar mērci. Dekorē ar kinzas lapiņām.
Uz augšu