Kartupeļu sacepums ar lielopa gaļu

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa- malta
  • Kartupeļi
  • Sīpols
  • Margarīns
  • Rīvmaize
  • Ola
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītus kartupeļus karstus samīca. Maltu gaļu strauji apcep, pievieno sīpolus un garšvielas. Formu iesmērē ar margarīnu, izkaisa ar rīvmaizi.Liek kārtu kartupeļu masu, tad sagatavotu gaļu, otru kartupeļu masu virsū. Pārsmērē ar sakultu olu. Cep cepeškrāsnī 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi