Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • • 40 g konservētu anšovu
  • • 40 g melno olīvu bez kauliņiem
  • • 2 tējk. konservētu mazo kaperu
  • • 150 g sama filejas vai citas baltās zivs filejas
  • • ½ citrona
  • • sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C temperatūrai. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar sieru. Virsū kārto anšovus, olīvas, strēmelītēs sagrieztu zivs fileju, kaperus. Pārkaisi sāli un piparus, uzspied citrona sulu un cep 15 minūtes
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas