Sama pica

Sastāvdaļas

  • • 40 g konservētu anšovu
  • • 40 g melno olīvu bez kauliņiem
  • • 2 tējk. konservētu mazo kaperu
  • • 150 g sama filejas vai citas baltās zivs filejas
  • • ½ citrona
  • • sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C temperatūrai. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar sieru. Virsū kārto anšovus, olīvas, strēmelītēs sagrieztu zivs fileju, kaperus. Pārkaisi sāli un piparus, uzspied citrona sulu un cep 15 minūtes

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi