Polentas pica ar sēnēm

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1.5 • 1,5 glāzes kukurūzas miltu
  • • 1 tējkarote sāls
  • 1.5 • 1,5 l ūdens
  • • 2 ēdamkarotes sviesta
  • Pārklājumam
  • • 200 g gaileņu vai šitake (svaigu vai saldētu)
  • • 2 ķiploka daiviņas
  • • 100 g tomātu mērces
  • • 2 ēdamkarotes kaperu
  • • 50 g anšovu
  • • 50 g olīvu (bez kauliņiem)
  • • 50 g olīveļļas
  • • sāls, pipari
  • Rotāšanai
  • • svaigs timiāns

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā ar biezu apakšu uzvāra ūdeni. Iemaisa sāli. Nepārtraukti maisot, pievieno miltus. Turpinot maisīt, vāra 30 minūtes, kamēr polenta sāk atlekt no katla malām. Iemaisa sviestu. Apaļu veidni izklāj ar pergamenta papīru, virsū liek izveltnētu mīklu. Pārziež ar tomātu mērci. Virsū liek uz pannas ar ķiplokiem apceptas sēnes. Uzkaisa sagrieztas olīvas, kaperus un anšovus, aprasina ar eļļu. Cep krāsnī 200 °C temperatūrā 10–12 minūtes. Gatavu apkaisa ar sasmalcinātu timiānu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi