Gaļas lodītes tomātu sulā

Sastāvdaļas

  • 11 g liellopu gaļas
  • 1 ēd.k. rīsu
  • 20 g sīpols
  • Sāls
  • 1 ēd.k. ūdens
  • Pustējk. sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu atdala no cīpslām, divas reizes samaļ gaļas mašīnā, pieliek sāli, pusgatavus rīsus, sasmalcinātu sīpolu, 1 ēd.k. ūdens un pamatīgi samīca.
  2. Veido mazas lodītes, liek uz ietaukota sieta un tvaiko.
  3. Tvaicējamam šķidrumam izmanto tomātu sulu, kurai pieliek sāli.
  4. Gaļas lodītes pasniedz tomātu mērcē ( pagatavo no tvaicējamā šķidruma).

Komentāri

Ева 2015. gada 2. maijs 12:56
Tiešām no 11 g liellopu gaļas var sanākt gaļas lodītes?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi