Pildīti gaļas veltnīši

Sastāvdaļas

  • 120 g cūkgaļas ( karbonādes gabala)
  • Pildījumam
  • 1 ēd.k.malta cūkgaļas
  • 1 ēd.k. maltas liellopu gaļas
  • Puse ķiploka daiviņas
  • 5 g baltmaizes
  • Sāls
  • Smalkie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež 60 g smagās šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli un smalkiem pipariem.
  2. Vienā malā liek pildījumu, stingri satin veltnīti, pārsien ar baltu diegu, liek uz sieta, tvaiko gatavu.
  3. ( Ūdens vietā var izmantot tomātu sulu)
  4. Pildījumām gaļu samaļ kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, sāli, 1 tējk. ūdeni.

Komentāri

sabine 2012. gada 17. oktobris 19:03
cerams ka garšigi jo es uz skolu uzrakstiju šo recepti :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi