Vārīts ķirbis speķa mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķirbja
  • 50 g žāvēta speķa
  • 50 g tomātu pasta
  • 1 gl krējuma
  • 1 ēd.karote sviesta
  • Sāls, cukurs, pipari pēc garšas
  • 1 ēd.karote miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Mizotu ķirbi sagriež daiviņās, aplej ar ar vārošu ūdeni, pieliek sviestu, vāra, kamēr gatavs. Mērcei: speķi sagriež sīkos kubiņos, apcep, pieliek miltus, ķirbja novārījumu, krējumu, tomātu pastu, garšvielas - uzvāra un pievieno ķirbja gabaliņus. Izmanto kā piedevu kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi