Biezpiena un biešu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 2 vidēji lielas bietes
  • Saldskābs ābols
  • Nepilna gl. kviešu miltu
  • ½ gl. piena
  • 2 olas
  • Sāls
  • Cukurs
  • Tauki- cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītas bietes, nemizotu ābolu sarīvē skaidiņās, pievieno caur sietu izberztu biezpienu, miltus, sāli, cukuru, pienu, olas, samaisa.
  2. Ar ēdamkaroti masu lej pannā sakarsētos taukvielās, cep no abām pusēm.
  3. Pasniedz ar skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi