Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Biezpiena un biešu pankūkas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 2 vidēji lielas bietes
  • Saldskābs ābols
  • Nepilna gl. kviešu miltu
  • ½ gl. piena
  • 2 olas
  • Sāls
  • Cukurs
  • Tauki- cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītas bietes, nemizotu ābolu sarīvē skaidiņās, pievieno caur sietu izberztu biezpienu, miltus, sāli, cukuru, pienu, olas, samaisa.
  2. Ar ēdamkaroti masu lej pannā sakarsētos taukvielās, cep no abām pusēm.
  3. Pasniedz ar skābu krējumu.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas