Kviešu maizes pudiņš

Sastāvdaļas

  • 50 g baltmaize
  • 65 g piena
  • 20 g sviets vai margarīns
  • 15 g cukurs
  • 1 ola
  • 30 g rozīnes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakultušu kviešu maizi sagriež gabalos, aplej ar pienu un atstāj, lai uzbriest.
  2. Tad samaisa, pievieno rozīnes un olas dzeltenumu, kas sakults ar cukuru.
  3. To visu labi samaisa un iecilā saputotu olu baltumu.
  4. Pannu ieziež ar margarīnu un sakaisa ar rīvmaizi.
  5. Sagatavoto masu izklāj uz pannas 3 cm biezā kartā un cep 30 minūtes.
  6. Pasniedz kopā ar ķiseli vai pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi