Ķirbju un ābolu deserts

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbju
  • 200 g saldskābu ābolu
  • 2 ēd.k. cukura
  • 200 g salda krējuma
  • 30 g pūdercukura
  • Rieksti

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbi un ābolu sarīvē uz sakņu rīves, pievieno cukuru, liek saldēdiena traukā, pārliek ar pūdercukuru saputotu putukrējumu,.
  2. Rotā ar riekstiem.
  3. P.S. ābolus var atvietot ar glāzi samaltu dzērveņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi